Producatori

Electroaparataj este principalul producator roman de aparataj industrial de joasa tensiune, precum si un important furnizor de confectii metalice usoare si servicii in domeniul prelucrari metale, acoperiri protectii anticorozive (electrochimice si vopsire).


Contactoare S.A. Buzău, membră a Grupului S.C.R., este o prestigioasă firmă privată, cu o experienţă de peste 40 de ani în industria electrotehnica, principalele produse sunt : Bloc relee termice, Blocuri de masura si protectie monofazate si trifazate, Contactoare cu relee, Contactoare de comanda, Contactoare de forta, Cutii distributie, Cutii metalice electrotehnice Firide de bransament si distributie, Transformatoare.


Grupul Industrial Electrocontact Botosani, se prezinta azi cu o oferta competitiva si diversificata pentru sectoare dinamice si importante ale economiei: echipamente si accesorii pentru industria chimica si petrochimica, aparataj electric pentru industria siderurgica, navala, constructii civile, constructii de masini-unelte, echipamente pentru masurarea si distributia energiei electrice.